Ой, то наснилося менi - укр

Ой, то наснилося мені,
Що йду сама посеред ночі.
I миготять вогні, вогні,
Чи то вогні, чи може очi.

Та, спокійнісінька, іду.
Навколо тиша - вогка, млява.
Кроки м'які рядком кладу,
Повільно дихаю туманом.

Так тихо дихають птахи,
Так легко йдуть весняні хвилі.
Мене нема. Чиїсь-то крила
Шумлять, як листя навкруги.


Рецензии