Мабуть краще бiлий мiж чорних вовкiв...

Будучи світлом між сірості мас,
Будучи білим між чорних прекрас,
Будучи сонцем не вдень, а вночі,
Де непомітне воно у пітьмі.

Знаючи все, коли інші дурні,
Знаючи страх, що у їх голові,
Бачити злість у очах доброти
Й дивлячись в них лицемірство знайти.

Знати про все і мовчати у слід.
Куди ж загримить з такими наш світ?
…Мабуть краще білий між чорних вовків,
Ніж лиш брехня та гниль усіх слів.

05.11.2005р.


Рецензии