Я маю благо знати...

Я маю благо знати: десь є ти.
То несуттєво:з ким ти - ти iснуєш.
Ти дихаєш,кохаєш,ти цiнуєш
В життi життя - без меж i без мети.
Не усвiдомлюючи,що є я -
Надмiрно чуйний,як усi самотнi.
Святий тягар чи вiдчуття безоднi -
Ота яскрава виключнiсть твоя?

Я маю благо знати: десь є ти.
Я стiльки втратив, щоб його дiйти -
Знання, що так болить, тремтить спасiнням.
Спи в моїй долi радiсним насiнням.
Як це багато - знати: десь є ти.
Я маю благо знати...


Рецензии