Заливае дощами травень на укр. мов

Заливає дощами травень
Ранній дощ цей мене збудив
Знаєш,певно я був не правий-
Що кохання - як чашку розбив

Та весна,що бузком буяла
Дарувала в останній раз
Твоє тіло - як квітку алу,
Твою посмішку- кращу з прикрас

Так багато,так щедро одміряно
Нам було,що не знали ціни
Карі очі твої замріяні
Наче бачили радісні сни

Ти довірливо-як дитина
Дарувала себе мені
Я не знав,що ти жінка єдина,
Що лишилася на Землі

Я гадав - ще багато зустріну
Ніжних рук і солодких уст
Не чекав тільки постріла в спину
Не гучного,як гілки хруст...


Рецензии