Ти?

Ти є чи тебе немає?
Розплющ мої очі подихом,
Торкнись моїх пальців ніжністю
Пульсації твого серця.
Ти прийдеш чи ти втікаєш
Від себе і від реальності?
Спочатку втопи в обіймах,
А потім спаси устами
Або приведи до тями
Промовчавши, що не знаєш,
Торкнувшись, немов кришталю,
Дрижачого мого тіла...
Сьогодні тебе кохаю –
Я вчора цього хотіла.


Рецензии
ТИ!!!
на фотке всем ****ец пришел!!!!!!!!!!!!!!1 :)

Со странным соплехрюканьем, морская мишка.

Морская Мишка   10.02.2006 18:51     Заявить о нарушении