Пробач мен

Пробач мені
Всі вимріяні дні,
Мої несмілі і холодні руки,
Мої відверті зболені пісні,
І дні сумні,
І ночей муки.

Пробач…Без слів!
Ти не хотів
Все найпрекрасніше забути,
Але й згадати не зумів
Моїх невиплаканих днів
П’янку отруту.

Ти – вже не ти –
Відповісти,
Куди поділась тая сила,
Щоб не прощаючись піти?..
Не любиш, милий, - що ж , прости,
Що я тебе колись любила.


Рецензии
...лучше быть любимой, чем наоборот. с ув, наталия.

Салова Наталия   24.03.2010 20:43     Заявить о нарушении