Зд йсненна мр я

Весняна ніч розклала спати парами.
Дві смуги траси поруч розляглись.
І лиш машини їм моргають фарами,
Неначе знов зустрінуться колись.

Пульсує руль під рук тривожним спокоєм.
І погляд перескакує на час.
Летять колеса з шинами широкими
По тому, що залишилось від нас.

Дратують гальма світлофори стомлені,
В сиренах тиша дихає на скло.
Хтось трасу ділить крапкою і комою,
А нас все далі й далі понесло!..


Рецензии
Гарно.

....Чи панi киянка?

Платон Самогонов   10.10.2005 11:21     Заявить о нарушении