Ракурс

Та, зрештою, усе було не так.
Набряклі очі просяться угору,
І серце б’ється, як об стіл кулак,
І тисне кров бульдозер до упору.

Та, зрештою, мій спокій тільки грим.
Гарячі очі мінус двадцять світять.
Коктейль душі обличчям не моїм
Пита у перехожих, чи помітять.

Це об’єктив під назвою життя –
В ефір виходять особливі кадри –
Війна любові, зради, почуття.
Кидай під ноги смертоносні ядра!


Рецензии