Зв. язок з минулим... на укр. мов

Місця,де промайнула юність
Дитинства радощі і сумом повні дні
Обличчям незнаємим обернулись,
Що гірко посміхається мені

Як статися могло це?Де причина?
Я відповіді й досі не знайшов
Урвалась враз струна - доріженька єдина
Що нею я з минулого прийшов

Струна - то дріт,з ниток стальних плететься
Міцні вони,аж доки всі живі,
Кого люблю,а як життя урветься,
Одна з ниток урветься на зорі

Відходять в забуття близькі мої і рвуться
Нитки одна по одній,плине час
Ну а місця - вже іншим достаються
Як декорації для інших,не для нас

Людина кожна -Всесвіт і подія!
У світ приходить у потрібний час,
А як піде,зарадити не вмієм
І замінити - зась!Тих ,хто пішов від нас...


Рецензии