Сон

Я б хотіла приховати
Почуття своє.
Ти мене не вчив кохати,
Звідки ж воно є?
Звідки сльози ці солоні?
І лише у снах
Бачу я твої долоні
У моїх руках.
І сказать тобі не смію,
Що боюсь сама…
А прокинусь - розумію,
Що тебе нема.


Рецензии