Безсоння

Я ще не сплю.
Ти обіймаєш міцно.
Дивлюсь. Коханий мій!
... Боюсь посунутись на відстань,
Щоб не збудити і не збуджувати.
Ти гарячий.
До ранку довго.
Мої руки під тобою гріються.
Ти напоїв мене любов’ю
Й заснув від того.
Мені ж ще мріється.
Моє обличчя біля твоїх грудей.
Коли прокинешся, буде навпаки.
Я не боюсь. Люблю тебе!
Зірок нема. Ми вкрали всі зірки.
Я чую, як ти дихаєш повільно.
Я хочу цілувати твої губи.
Така щаслива, що така невільна!
... Десь загуркочуть моторошно труби.
Ти ще міцніше у обійми замкнеш.
... Хіба ж заснеш?


Рецензии