Без тебе

Не дивись, не пускай, не мрій,
Озирнись, полюби,відчуй…
Я – твоя, але ти – не мій,
Без образи, вагань, плачу.

І не смійся! – Живи, чекай,
Забери, доторкнись, вкради,
Підпали, заховайсь, покохай…
Я – з тобою, а ти – один.

Розв’яжи, відпусти, забудь,
Не кричи, не мовчи, не йди.
Запитай, обійми, цілуй. –
Ти – не я, я але - це ти.


Рецензии