Моето малко момиче

Моето малко момиче
вече порасна голямо.
Толкова бързо стана,
че дори не разбрак как стана...

Моето малко момиче,
вече порасна голямо.
Вече е грижовна майка,
а аз съм щастлива баба ...

Моето малко момиче
вече порасна голямо.
Чувствам как й тупти сърцето,
щом я погледна само.

Моето малко момиче
вече порасна голямо.
Иска ми се да я прегърна,
Иска ми се да я целуна.

Моето малко момиче
вече порасна голямо.
Иска ми се да я предпазя,
Иска ми се да е щастлива...

19.09.2005г.
София, България


Рецензии