Я намагалася мовчати...

Я намагалася мовчати -
Закритись сотнями дверей.
Та ж серцем хочеться кричати.
Заперти б серце від людей.

Заперти б серце, заховати,
Не мати змоги чути біль,
Мовчати, сльози не пускати
І не сказати тобі – стій.

Ти бач,сміливості не маю,
Ти бачиш тіло мов тремтить.
Та повернись, я не благаю,
Я знаю, мала б це спинить,

Але навіщо повертати,
Все те, що не було моїм.
Ти скажеш, мала б зачикати,
Облиш, не винна ж я ні чим.

Я намагалася мовчати,
Закритись сотнями дверей,
Та, щось ще змушує чикати.
Заперти б серце від людей.


Рецензии