Gavrosh-NZ - Крок до зiрок

слушать на vk.com/music/playlist/-2021013_6023710_268fd47f905592c245

Гаврош! Гаврош, иди сюда!

Та йду я вже на сцену!
Впевнено так, шуууу...
І вам не збираюсь
Вішати лапшу (як деякі).

Гей, музико, драйву!
Так щоб "шоти-шоти",
Люди скажуть "гей ти".
Одягнув б хоч шорти!)

А тим, хто зараз нас не бачить,
Тільки слухає FM,
Я-я пояснюю на пальцях,
Що цей хлопець супермен.

Хоч і не в шортах він, а в юбці,
Дуже любить, ах, жінок, ну-ну і

Я не булька з носа,
Не візьмеш мене так просто,
Любить нас народ на всі 100
Ти почув і "абалдзєл", бо

Зрозумілі тексти пишем
і я hyper-super-star!
Учащённо сердце дышит,
Спонсор, бар, товар, навар.

А всі зірки сумні чому?
Бо-бо-бо-бо співають скрізь мої пісні,
Слухай NZ уважно й ти,

Тому що є самые классные, модные,
Сором’язливі є, і гарні є,
Gavrosh ще є,

Таланту стільки, що бомба,
Я super-пупер-мега-star,
Я вас люблю, народ,
Gavrosh ja-ja Gavrosh.

Тому що є самые классные, модные,
Сором’язливі є, і гарні є,
Thank you!)

Я ж просив вас  - драйву,
Бо зараз заспіваю
Про людину файну,
Як же ж нам без драйву?

А гей каже, що не можна,
Що нас тут не зрозуміють,
Що і так студентка кожна
Завжди з ним без драйву мліють.

Як би ж не той Поплавський,
Невідомо взагалі,
існував би український
Шо? Шоу-бізнес в Києві.

Чи навіть в Україні та Європі,
А-a-a-a хоча б і на Землі,
Ей, куди? Не тікай від мене ти!)


Тому що є самые классные, модные,
Сором’язливі є, і гарні є,
NZ ще є!
Таланту стільки, що бомба,
я super-пупер-мега-star!

Я вас люблю, народ!
А ви мене "люблю".

Тому що є самые классные, модные,
Сором’язливі є, і гарні є.

Таланту стільки, що бомба
Я super-пупер-мега-star!
Я вас люблю, народ!
Ja-ja люблю...

Тому що є самые классные, модные,
Сором’язливі є, і гарні є.
(Gavrosh ще Є)

Таланту стільки, що бомба -
Я super-пупер-мега-star!
Я вас люблю, народ!
Gavrosh-NZ - оплот!)

Тому що є самые классные, модные,
Сором’язливі є, і гарні є.
Таланту стільки, що бомба -
Я super-пупер-мега-star.

Я вас люблю, народ!)
Gavrosh-NZ, Gavrosh!


Рецензии