Татачку!

Не вельмі даўно,
Усяго паў века,
Як нарадзіўся мой тата
І стаў сапраўды чалавекам!

Цябе я кахаю!
Ты лепшы за ўсіх!
Не ведаю болей
Бацькоў я такіх!

З табой мы сябруем,
Як быццам браты.
Для мяне Ты - прыклад,
Я ж - мары Тваі.

Табе я жадаю
Ўсіх цудаў Зямлі,
Поспехаў у працы,
Усмешак сям'і,

Здароўя да веку,
Клапатлівасці дочак,
Унучка - пацеху,
І жонкі пяшчоту!

Дзякуй Табе Тата,
Што Ты есць у нас!
Мы кахаем Цябе моцна
І віншуем яшчэ раз!!!
 13.11.2004


Рецензии