мнимые самураи

я не зґвалтовував
навмисно
створював брехню
щоб
відчути травму
люблячої
душі...
мені
особливо
подобався
приспів
підчас якого
ти
заходилася
й тремтіла
головою
наче
китайська лялька
а
не треба було...
ти ж завжди
усвідомлювала
мою
любов
до Японії...
тому
наступного разу
вчини харакірі
як ображена
самурай...
я відчую
біль і провину
й приєднаюсь
до тебе...
щоб навіки
лишитись
патріотом
в душах
японців...


Рецензии