Красномордый конь

 
 заколишу в снігу
 і
 коліно поставлю
 між ніг...........
 щоб дивилася
 в небо
не соромлячись
 еротичних
 фантазій...
 та вилазь-но....
 скоріше
 на нього...
 не бійся...
 хоча...
 на колючу
 ялинку
 він
 схожий............
 волохату
 голівку
 солону...
 роздягнися
 нарешті
 й
 уважно
 дивися..............
 а я цілуватиму лоно...........
це............................
 надублений
 кінь
 краснопикий
 що
 хоче
 негайно
 у тебе
 до чистої
 вроди
 блудити
 блудити
 блуди-ти........


Рецензии