Вы не кобылица, мадам

 обирала
 не як
 жеребця...
 не по зубах...
 по розумових звивинах
 тільки
 він
 чомусь
 постійно
 глузував
 шукаючи
 жиру
 на
 сідницях
 вимірював
 плечі
 сантиметром
 ціну
 сентиментів
 і
 розправивши
 свою
 сиву
 бороду
 задоволено
 промовляв:
“ Не годиться!
 Ви – поетеса,
 мадам –
не кобилиця... “


Рецензии