Полежать бы вдвоем

полежати б удвох...
щоб тільки Бог за нами стежив...
і ми б не захопились витребеньками
і бебехів не виставляли спальних...
хіба це неможливо? віртуально?
якщо проблем нема і зайвих перепон
та забобонів пращурових не існує,
я пропоную тобі втечу...руку...серце...
бо хтось придумав, що
жінкам не відмовляють...


Рецензии