Не рождаешь хлеба

колобродиш
не народжуєш хліба для мене
забираєш надію
випікаєш на муку слово
залізом карбуєш
мої обереги Духа
запевняєш
що справжня наука слави
повзти до рову з ревом й з реготом
жахати
блудити лісом
мутантів-сомів шукати
і красти щастя
коли воно
зверху
на душу
лягає


Рецензии