На босу муку

ні грюкнути...ні рявкнути...ні муркнути...
нема до кого...
якщо слізьми заллюся,
теж не допоможе, –
це перший поверх –
сусідам настрій зіпсувати
недоречно, –
тому я в повені своїй втопитись ладна...
канапу намочу і зверху ляжу –
посплю на мокроті хоча б годину –
нема в хатині жодного гарбузу...
мій телефон себе господарем відчув та й
бузі кривить...
полежала і досить – бережімо жала –
воно ж таки падлюче плодоносне...
коли потрібно
 та частіш, коли ніхто не просить...
...просо сіючи,
чи в росах
 мед шукаючи, –
на муку
 обрікаючи мене...
на босу
 муку...


Рецензии