Препятствия

***
усвідом
собі
що
я
зможу
зрадити
тебе
тільки
зі
смертю...
ось
така
собі
шльондра...


***
я віддана...
всі перешкоди
мешкають
в тобі...
...та вони нелегали!
скільки тобі заплатили?
що дали взамін?
...нехай заберуть
своє
шмаття
і щоб
за двадцять чотири години
й не пахло
ними...
я жінка...
...знаю...
...і ця догматична сторінка
дає мені право
обрати й любити...
не прагматично...
від щирого серця...


Рецензии