Марево

Ми з музою в двох.
В пустім домі живемо.
Дуже добре разом,
нам у світі своему.

Ми разом весь час.
Розлучатись не варто.
А сусідами в нас.
Моцарт,Бах і Петрарка.

Хоч і сумно нам в двох повсякчас.
Але тільки но ніч наступае.
В гості приходять до нас.
Ті,кого більше немае.

Померлих колона пройде.
Пройдуть і не скажуть нічого.
Вони не лякають мене.
Боятися треба живого.


Рецензии