Intercourse

 Intercourse.

Spider, take me away
Give me love
Give me children

Spider, let your body in
For i`ve never felt
So pretty-ugly

Do you want to know
Who`s dissatisfied
It`s me

Yes it`s me
Yes it`s me
It is me

So clutch me up
With all your legs
So clutch me up
With all your arms

Spider, i won`t
Resist this time
Spider, i won`t
Forgive this night

I don`t wanna be understood
I wanna be felt.


Рецензии
Haemae-haemae-haekki...

Sorry, just a play of mind :) The lyrics are nice, actually.

Адам Асвадов   07.02.2006 16:25     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.