Троянди гаснуть...

Троянди хиляться і плачуть.
Вже до життя вода не верне!
На пелюстках останні краплі...
Ці квіти зрізані... і мертві...

Рожеве марево - мовчазний докір
За мрії молоді, що не збулись.
Відбиті крила і відтятий корень -
Так непомітно дихання спинилось.

Краса первинна ще милує око
І душу ще чиюсь запалить зрання!
Але собі вже не скресить вогонь...
Троянди зрізані... троянди гануть...

8.07.05


Рецензии
Нi, вони не гануть, бо залишаються на вiки у пiснях.
З повагою!
Ф.А.

Финеса Ан   02.08.2006 01:46     Заявить о нарушении
в серці...

дякую.

з повагою,
М (А)

Мария Айлен   02.08.2006 13:07   Заявить о нарушении