Вiзьму я свiй хрест

Візьму я свій хрест і піду за Тобою,
Спасителю люблячий і терпеливий,
Мабуть, зі стражданням, мабуть, із журбою,
Піду я чинити, як Ти, справедливо.

Хай люди не зможуть цього зрозуміти,
Та слава людська не для Царства Твого.
Ми будемо в серці своєму як діти,
Щоб в змозі були осягнути Його.

Так, люди забудуть і люди осудять,
Камінням поб’ють і приб’ють до хреста.
Цей світ нас не прийме й святині спаскудить,
Та ми не залишимо віру в Христа.

Пустеля у місті, пустеля у серці,
Та темряву світло розсіє ясне!
Господь – це спасіння, це наша фортеця,
І врешті-решт людство це осягне.

Ми будем страждати за віру у Тебе,
Та все ж дочекаємось часу того,
Як буде земля нова і нове небо,
І Пастир піде серед стада Свого…

Январь 2001


Рецензии
Чудово,що є такі славні дівчата! Свіжі і талановиті вірші. Успіхів!

Алла Нова   14.01.2013 00:24     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.