Od nowa lato...

Jarzebina sie czerwieni,
To jesieni  znak…
Pozniej snieg
ubiera ziemie…
Wiosny pierwszy ptak... 
I od nowa dziwne lato!
Slonca swieto, czar
Aromatow, barwna szata,
Kwiatow zlotych zar...


Рецензии