За рiдну ковбасу Номер 9, квiтень, 2003 р. Апрельские тези

Panove! Ne matiukajtesia holosno, please!

АПРЕЛЬСКИЕ ТЕЗИСИ

 Краще з жовтим пити каву, чим з блакитним їсти сало!
 
 Стільки свят у маю, що вся праця по ... (можливості)!
 
 Кожна людина має право на сало та по салу!
 
 Сало - наш кермовий!!! Гура!!!
 
 Хай живе велика рогата худоба!
 
 Слава українським свиням!
 
 Ганьба гудзонським яструбам!
 
 Дамо Вкраїні сала по сусалам! Гура!!!
 
 Вище прапор "Рідної ковбаси"!
 
 Кріпіть союз сала та пива!
 
 Кожній свині по окремій пиці!
 
Prokinsia! Chuesh?


Рецензии