пелюстка

пелюстка квітки впала на долоню –
така ще свіжа, повна сонця й сили,
але мине година – і вона
зів’яне без свого стебла.

...усе в житті – на двох:
.....і сонце, й зливи.
.........і поки буде так,
............ніколи
................не
....................зів’януть
.......................квіти у
...........................твоїх
...............................руках.


Рецензии