40 уст укр

я витискую
кров
із калинових
вуст
додаю
собі
в чай
і п’ю
щоб
зцілити
від спазмів
незайману
душу...
ти
єдина
в житті
що вдерлася
в біль
своєчасно...
бо
чомусь
сорок вуст
не схотіли
мовчати
щоб
не скривдити
твого
нецнотливого
білого
пасму...


Рецензии