Amore More Ore Re

Солодкий біль
Шалений хміль
Зим
Твій аромат
Похмурий кат
Дим

Мої вуста
Торкнуть вуста:
Сни
Червоний птах
В зіницях страх -
Ми...

Мара кохань
Несподівань
Крок
І знов один
Серед зими.

Рок


Рецензии