Фата Мара

Щось забуте
Щось скінченне
Тихо-тихо
Чемно-чемно
Доторкнулось уночі
Сни мовчи
Сни мовчи

Зона зради, сфера снів
Зорепадом сипав сніг
Снігопадом уночі
Сни мовчи
Сни мовчи

Наскрізь дивна
чорно-біла
кольорова
tricolor

Зорепадом
fata_mara
mia cara
mi amor


Рецензии
Понравилось...
С уважением.

Федорофф   10.05.2005 20:17     Заявить о нарушении