To DepArt

Dress me up
Comb me down
Add some shine
to my crown
Carry me.
Take me out
Be a prince
of my blood
Make me feel
you exist
Give a sword
to my fist

Tickets are sold
Secrets are told
Burn baby burn
Making me cold

Hair is blacken
Smile is worn
Burn baby burn
It looks like a war

My eyes don’t sprinkle
We’ve got to sever
I’ll give you a twinkle
Never

I touch the blade
Forgive
Forget
You step in shade
I go forehead


Рецензии