Повэрнэння возвращение

Здрастуй, мыла, я вэрнувсь до тэбэ,
Спав я днямы, йшов я по ночам.
Двадцять рокив я нэ бачив нэба,
Тилькэ тэ, що у твоих очах.

ПРЫСПИВ:

Нэ кажы мэни про тэ, що всэ загублэно,
Нэ кажы мэни про тэ, чого нэма.
Бачу я, що сэрцэ, сэрцэ твойе влюблэнэ,
А що бильшэ рокив, то дарма.

Твойи рукы – лэбэдыни крыла,
Сэрцэ – морэ, а душа – стина,
Ты пробач, пробач ищэ раз, мыла,
Хоч и вынувата тут вийна.

ПРЫСПИВ.

Ты нэ вирь, що тут казалы люды,
Ворогы в полон мэнэ взялы,
Всэ у нас: любов и щастя будэ,
Тилькы б нэ бувало знов вийны.

ПРЫСПИВ.

Июль 1981 г.


Рецензии