Чарiвно свiтить сонце, як бачу я тебе...

Чарівно світить сонце, як бачу я тебе,
Чарівно та прекрасно, як не бува ніде.

Очима потопаю в безодні почуттів,
Кохання не сховаєш за сотні тисяч слів.

Ти днями не приходиш… забув ніби мене,
Не слухай ти нікого й кохання не мене.

Я думаю про тебе я думаю й у снах,
Приходиш ти до мене і в цих самотніх днях.

Навіки моє серце прикуте до твого,
Навіки я кохаю тебе лиш одного.

Кохання в нас єдине – у злагоді струна,
І в серці радість наша, твоя лише й моя.

Та струни у коханні, мов ниточки тонкі
І ти вже не заграєш на порваній струні!

Чарівно світить сонце, як бачу я тебе,
Чарівно та прекрасно, як не бува ніде…


Рецензии