Гимн видроджэння гимн возрождения

 Розрывалося сэрцэ вид плачу по воли,
Розрываються хмары часу лыхолить.
Бо нэ зныщыты дух наш й нэ сполоныть,
И нэ вбыть Украину никому, николы!
    
ПРЫСПИВ:
    
Думкы Тарасови збулысь
И вильно дышать яворы...
Плывуть до серця Украины
Жовтоблакытни,
Жовтоблакытни,
Жовтоблакытни прапоры.
    
Щэ нэ высохлы долы, дэ Ятрань тэчэ,
И зэмля щэ солона, сльозами полыта.
Та щэ можэ рубаты козацькэ плэчэ,
И вид ворога злого дитэй захыстыты.
    
ПРЫСПИВ.
    
Мы збудуемо нэнци высокый палац,
Щоб до нього злиталысь сыны з всього свиту
И, щоб голос родыны николы нэ згас.
Слава, слава Вкрайини на вичнии лита!
    
ПРЫСПИВ.

Июль 1991 г.


Рецензии