Вiдчуття кохання, вiдчуття бажаня

Ти летіла, ти хотіла
Відчути всі мої почуття
І на крилах твого сонця,
Я уперше пізнав відчуття

Відчуття кохання, відчуття бажаня
Відчуття, що несе в забуття
Відчуття це ніжне, сітле, миле свіже
Понесе нас воно в забуття

Ти не сміла, не хотіла
Усьому пізнати кінець
І зомліши полетіла
В вічнісь де не настане кінець...

Кінець кохання, кінець бажання
Бо він розіб'є усе що було
Пливи як пісня, у морі мрії
Тримай сильніше у руці весло

16.11.2003


Рецензии