Пяненька Мер

Кривавий ром не зігріває душу
лиш губи забува його вуста
лиш те повітря що він промовля
воно не варте вже нічого
я божевільна!так і є..
причинна?! так в мене багато ймень ...
але мій друг старий мій Джо
нал`є мені і знов повнісенький весь келих..
і знову зватимуть мене п`яненька Мері..
але твереза вже я..
я за бортом лежу..
і мертва..вже не опричинна..
і на моїх губах оті слова що
хтось залишив на сніданок

"Кривавий ром не зігріває душу
лиш губи забува його вуста"


Рецензии