ДЖАЗ

Старому колишньому другу присвячується……

***
Коли на місто пустить тінь
ніч
і серце твоє вийде в on-
line
сумним мовчанням  ти мене
клич
я принесу тобі вінок
тайн
магічним смислом древніх чар
вуд
розтертим звуком об асфальт
трас
мої слова підуть кудись в
блуд
і напишу словами я
джаз
а ніч відкриє мені той
код
яким закрито світ твоїх
снів
візьму з душі твоєї сім
нот
і розкладу їх у рядки
слів……………….

***
п-о-е-з-і-я   н-і-ч-н-о-ї   м-а-г-і-с-т-р-а-л-і
і трафік слів, що злився в одній точці
в життя, червоно-чорне по Стендалю,
двоколірне у вишитій сорочці.
смакуєш вечір з запахом ілюзій,
ускладнюєшся префіксами –квазі,
знов пробуєш забутися у блюзі,
щоб потім схаменутись в мому джазі……..

***
а на душі твоїй табло
“Close”
температура почуттів –
нуль
мене ночами будить твій
SOS
а дощ вбиває в вікна твій
пульс
хай у думках дев’ятий вже
вал
потужним смислом надцяти
ват
я запущу у тебе весь
шквал
простої фрази: «бувший мій
брат»
ти мене радий…? Як завжди…
шок!
давай мовчати, бо слова –
пас
пусти у вени звуковий
ток
……..це просто я і просто мій
джаз……..

***
згадати, було... в стінах універу
розкурювали час –маріхуану,
 і думали, ми точно гулівери
( хоч вилізли на спини веліканам)
у рюкзаку сивів «Макіавеллі»
в руці димів косяк і снився Будда
… а потім я топила акварелі
по пам’яті розмазаним етюдом…
тепер баланс. по сальдо ми щасливі,
дебет в словах, а кредит без корекцій,
…лише душа завжди в презервативі,
і не підхопить дружбу, як інфекцій…

***
тепер пора. ти не  тримай
plase
прийняти душ і змити з ран
сіль
хороший джаз? ти не кричи
біс
навіщо мучити, ремейк
біль.
коли почуєш у ночі
блюз
настроїш серце на новий
тон
і буде просто, я тобі
снюсь
і буде легко, бо я лиш
сон
хай розтривожить снів твоїх
сталь
такий короткий спомин про
нас
якщо фальшивим, це твоя
фальш,
а це бездарний, але МІЙ
джаз!


Рецензии
ДОБРИЙ ВІРШ. ГАРНЕ АНІМЕ. У СЛОВІ |PLASE|
ПЕРЕД А МУСИТЬ БУТИ \Е/. АЛЕ ЧОМУ САМЕ
"КРІСТІ"???

Электросам   21.07.2005 20:37     Заявить о нарушении
Дякую! За "правку" теж! А чому саме "Електросам"???
:)))

Kristi   25.07.2005 10:39   Заявить о нарушении
ВСЕ ПРОСТО:
САМ БО ОДИН,
А ЕЛЕКТРО БО ПОРУЧ ТЫЛЬКИ ТЕХНІКА (НІКОЛИ НЕ ЗРАДЖУЄ).
ХІД У ВІДПОВІДЬ /???\ ЧЕКАННЯ...

Электросам   25.07.2005 19:58   Заявить о нарушении
CORRECT: =ТІЛЬКИ= (КЛЯТА КЛАВА З ЧЕРВОНОЮ КИРИЛИЦЕЮ)

Электросам   25.07.2005 20:01   Заявить о нарушении
В мене теж просто - мене так звати ;)

Kristi   26.07.2005 11:18   Заявить о нарушении
На это произведение написано 12 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.