104410831103

арй шецд щъгт щвефй шч щмк
емошеъ щтцеб арй ма офсйчд
мзлеъ щъбеа.. еъъп мй чцъ зен
ан ъбйа мй шч ц'арс арй авщйн лм змен

арй белд лй двщн дъзйм мифиу
арй цешзъ мк, абм аъд ма щн мб
емошеъ длаб арй аощйк мчееъ
щдвщн йфсйч, ейвоше дготеъ

ъп мй йг ебйзг рвщйн змеоеъ
ма рзщеб тм лаб, ма рзщеб тм бвйгеъ
дтемн деа щмре, ърсд мдбйп
лй лжаъ адбд ма ъоца бсшийн


Рецензии