Дотиком квтня

Лагідним дотиком квітня
Твоя ніжність в моїх очах.
Навіть каштани квітнуть
І співає казковий птах.
Подивись – від тебе до мене
Шлях веселки, що після дощу
В подарунок малює нам небо.
Ти чекаєш?
До тебе я йду.


Рецензии