Навiщо cтиха сумувати...

Навіщо стиха сумувати,
Ховатись з терпкою сльозою?
Навіщо плакати й чикати,
Що стане горе надімною?

Бач, краще ж жити й цінувати
Усе, що краплею - росою
Серденько буде зігрівати,
Коли одна я, не з тобою...



          ******
Любіть сім'ю, як я її люблю.
Любіть життя й воно вас теж полюбить,
Не докоряйте доленьку свою -
Погане зникне, як його забудуть!


Рецензии