Тиша

Я шукаю щастя в світі,
Лиховісно плине час...
Десь у зоряному житі
Ми згубили сотні „нас”...

Я голублю сосни-мрії,
Що дзвеять в порожній день...
На твої пухнасті вії
Крапля плигнула: „Дзелень!”

У твої незрячі очі
Прилинають небеса...
Вийду в день я проти ночі, -
З даху капотить роса...

Тиша глухо б’є набати,
Тиша плаче і гуде...
Хто нам може тишу дати?
Тиша...Тиша! Де ти,де?
08.03.2005


Рецензии