Розцвiта лiсiв вiнець

Кожен рік, лиш раз, весною,
Теплою, ясною порою,
Коли трави зеленіють,
Коли квіти стиха мріють,
Теплий, легкий вітерець –
Розцвіта лісів вінець.

У танок входять весни
Мавки – духи лісові.
В косах квіти чарівні,
Сукні – трави запашні,
Вишивані квітами –
Лісовими цвітами.

В ніч виходили гуляли,
Ліси грою забавляли,
Дари ночі позбирали.
В небі зорі рахували
Й сонця просвіту чикали!


Рецензии