Зорi - дiвчата

Місяць за хмарами
Тихо ховається,
Небо все зорями
Рясно вкривається.

Білою стежкою
Сяйво вливається,
Ніби мережкою
В землю вплітається.

 Зорі – дівчата
 По небу гуляють,
 Їм ніч свята –
 Щастя в ній мають.

 Зорі – дівчата
 Ніччю гуляють.
 Їм ніч – це свято,
 В ній радість шукають!

Небо замріяне
Темрявою дихає,
Зорями вквітчане,
Блідними вкритеє.

Віти, до неба,
Дерев підіймаються –
Ніжна верба
З нічкою грається.
 
 Зорі – дівчата
 По небу гуляють,
 Їм ніч свята –
 Щастя в ній мають.

 Зорі – дівчата
 Ніччю гуляють.
 Їм ніч – це свято,
 В ній радість шукають!

Блідна чарівність
Світом світитиме –
Зорі хміліють –
Їх з неба коситиме.

Будуть все падати
Одна за одною,
Сріблом латати
Мрію казкову.

 Зорі – дівчата
 По небу гуляють,
 Їм ніч свята –
 Щастя в ній мають.

 Зорі – дівчата
 Ніччю гуляють.
 Їм ніч – це свято,
 В ній радість шукають!

Ніч заколише
Казковою тишею,
Пам’ять залише
Зі світлою мрією.

Відблиски з неба –
Сяйво це блідне,
Тиша всім люба
Та ніченька піде.

 Зорі – дівчата
 Ніччю гуляють.
 Небо їм мати,
 А батька не мають.

 Місяць - брат старший
 Світом їх водить,
 У танок ночі
 Кружляти заводить!


Рецензии
Красиво! Немного напоминает "Месяц с луною заводит хоровод", но у Вас получилось намного лучше, красочней и задорней.

Евгений Андреевич Иванов   09.03.2005 10:24     Заявить о нарушении
А что это за произведение ”Месяц с луною заводит хоровод", и кто его написал?
Мне бы очень хотелось его прочесть!
И спасибо вам за то, что вы читаете мои стихи!(Это видь русский сайт и на украинском могут понять не все, ну и прочесть тоже!)

Ольга Бондарь   09.03.2005 15:54   Заявить о нарушении