Shoot!!!

Будувала ілюзії, плекала надії.
Та знайшовся стрілок, який вбив мою мрію.
Мрію кров заливала, та муку терпіла,
Сльози знов витирала, а рана боліла...
........................................................
І скінчилось одразу
Все... Смертельна образа...
Не знайду я й повіки
Від тієй кулі ліки.


Рецензии