У цiм життi ми переможемо усе!

Я вірю в силу нашого народу,
У перемогу честі й правоти,
І в боротьбі прокладену дорогу
Ми до кінця всі маємо пройти.

У полум’яних битвах України
За всі віка ми бачимо одне,
Що наша сила, наший дух єдині –
У цім житті ми переможемо усе!


(Цей вірш був написаний ще в грудні!!!)2004


Рецензии