Тиша

Тиша. Безмежна, безмовна тиша,
Як дитя у колисці колише,
Закликаючи все лиш до сну,
Свою вічно зелену весну.

Як та мати, любов в колисанці
Ніч гойдаючи, збудить уранці
Й понесе на вітрах по серцях,
Й розіллє  любов в криницях.

У глибоких криницях душі
І приспить у теплі, у тиші,
Щоб на ранок, відкривши повіки,
Закохатись всім серцем  на віки!!!


Рецензии