Пожовкле фото

Пожовкле  фото – давністю покрите,
Дивлюсь тобі у вічі як колись.
Хоч постать і на карточці розмита,
Та в пам’яті всі риси збереглись.

Твій світлий погляд, твої теплі руки
Й відкрите, добре серце до людей,
Твій ніжний голос, його тихі звуки
І стільки літ недоспаних ночей.

Все це в тобі, все це я пам’ятаю,
Та фото, мамо, я твоє сховаю,
Щоб коли сумно на душі його дістати
І теплий погляд у очах твоїх згадати.


Рецензии